“Dan badmintona u Delta Planetu”, najvećem šoping molu u BiH

Badminton savez Bosne i Hercegovine u saradnji sa Delta Planetom u nedelju 19.06.2022. godine u periodu od 12,00 do 18,00 časova organizuje „Dan badmintona u Delta Planetu“.

Delta Planet Banja Luka je najveći šoping mol na prostoru Bosne i Hercegovine. U samom srcu grada, na površini od 62.500m2, smjestili su se najveći maloprodajni lanci, a ljubitelje šopinga očekuje impresivna ponuda sa više od 100 najpoznatijih svjetskih brendova od kojih se mnogi prvi put predstavljaju na tržištu Republike Srpske i BiH. Zahvaljujući Delta Planet šoping molu sve što vam je potrebno možete pronaći na jednom mestu!

U skladu sa svojom politikom odgovornog djelovanja u društvenoj zajednici Delta Planet ustupa Badminton savezu BiH prostor u svom objektu u vrijeme kada je posjeta najveća i kada se u kupovini nalaze ljudi iz svih dijelova BiH pa i iz država u okruženju.

Zajednička želja BSBiH i Delta Planeta je da pribiližavanjem takmičarskog badmintona, lijepog, atraktivnog, profesionalnog i olimpijskog sporta što većem broju svojih posjetilaca animira naše garađane da se bave korisnim i zdravim fizičkim aktivnostima, sa naročitim fokusom na našu djecu i omladinu.

U ime BSBiH za organizovanje aktivnosti u okviru “Dana badminton u Delta Planetu” zadužen je badminton klub “Banja Luka”.

Tokom promocije svim zainteresovanim će biti na raspolaganju teren, badminton oprema i treneri koji će se potruditi da posjetioce upoznaju sa tajnama tehnike i taktike badmintona.

Za badminton kažu da je “sport za sve” i to ga zaista opisuje na najbolji način, ni godine, ni fizička konstitucija, ni spol nisu prepreka da se bavite takmičarskim badmintonom.

Zato pozivamo sve koji se 19.06.2022. godine nađu u Delta Planetu, najvećem šoping molu u BiH, da se okušaju u igranju ovog sjajnog sporta!

TENZO PRIJATELJ I SPONZOR BS BiH